Alla esimerkkejä tarjoamistani palveluista. Laajemmat kokonaisuudet voidaan hinnoitella tarkempien lähtötietojen pohjalta ja pidempiaikaiset yhteistyöt hinnoittelen kilpailukykyisesti. Kaikissa tarjoamissani palveluissa lupaukseni on ripeä ja laadukas lopputulos. Niin kuvien kuin tekstien tuottaminen onnistuu minulta nopeasti, laadusta tinkimättä. Tärkein tavoitteeni on aina tyytyväinen asiakas ja annankin kaikille töilleni tyytyväisyystakuun. Teen työni tarvittaessa vaikka 100 kertaa, jotta asiakas on lopputulokseen tyytyväinen. Toisaalta panostan myös huolelliseen tekemiseen, joten harvemmin töitä joutuu kuitenkaan sataan kertaan yrittämään uudestaan ;)

Asun Lahdessa eli henkilökuvaukset toteutettava Lahden lähialueilla. Tuotekuvauksissa varmistettava, että tuote on saatavissa/kuvattavissa kotipaikkakunnallani.

Olen kuvannut aktiivisesti jo yli 10 vuotta, mutta aloittanut vasta äskettäin kuvauspalveluiden tarjoamisen. Tästä pyystä tavoitteenani on tarjota edullista valokuvausta ja videokuvausta kaikille siitä kiinnostuneille.

ps. Are you interested in having photos in a lovely Finnish nature? Please don´t hesitate to be in touch. There is no better photo shoot studio than a snowy Finnish forest or a lakeside at the summer, where the surroundings are something you can´t find anywhere else in the world!

tuotekuvaus

Tyylikkäät valokuvat tai videot nostavat tuotteesi uudelle tasolle asiakkaasi silmissä. Suomalaisena arvostan luontoa ja kuvaan paljon auringonlaskun aikaan, jolloin kuviin saadaan upea tunnelma.


Hintaesimerkki:
Tuotekuvauspaketit 60 euroa / tunti alv 0
Hinta esim. 8 valmiiksi editoitulle kuvalle noin 200-250 euroa, työmäärä 4-5h
 
Laajat tuotekuvauspaketit, suurempi määrä tuotteita, suunnittelupalaverit, tarkkaan mietityt lokaatiot erillisen tarjouksen perusteella. 

 

videokuvaus

Video herättää yksityiskohdat henkiin aivan uudella tavalla. Erityisesti tuotekuvauksessa video toimii erinomaisesti. Sosiaalisessa mediassa videon voimasta ei voida kiistellä. Kuvaan yllä olevan esimerkin kaltaiset videot järjestelmäkameralla, mutta myös kevyemmät puhelimen kameralla kuvatut videot ovat mahdollisia.


Kevyet noin 15-30sek lyhytvideot puhelimella kuvattuna 100€/kpl alv 0

Kevyet noin 15-30sek lyhytvideot laadukkaalla järjestelmäkameralla kuvattuna 150€/kpl alv 0

Isommat kokonaisuudet, suuri määrä tuotteita, tai pidempiaikainen yhteistyö -> kysy tarjous!