Yrityskuvaus ja brändikuvaus

Jo puolen päivän kuvaussessio voi tuoda yrityksellesi valtavasti lisää kuvamateriaalia markkinoinnin eri tarpeisiin.

Brändi on paljon enemmän kuin logo tai slogan. Se on tarina, joka kertoo yrityksestäsi, arvoistasi ja siitä, mitä edustat. Jokaisen yrityksen tulisi tietää oman brändinsä voima ja miten se voidaan parhaiten välittää asiakkaille. Yksi tehokkaimmista tavoista tehdä tämä on brändikuvaus. Silloin tavoitteena voi olla kuvata henkilöstöäsi, tuotteitasi, toimistoa, tuotantotiloja tai mitä tahansa mikä kertoo yrityksesi tarinasta pintaa syvemmältä.

Mikä on brändikuvaus?

Brändikuvaus on visuaalisen tarinan kertomista yrityksen arvoista, työntekijöistä, tuotteista ja palveluista. Se ei ole vain tuotekuvausta; se on syvempi sukellus siihen, mitä yrityksesi edustaa. Suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus ja kuvattavat asiat valmiiksi, jolloin kuvauspäivä on tuloksekas.

Miksi yrityskuvaus on tärkeää?

Visuaalinen sisältö on olennainen osa nykypäivän markkinointia. Kuvat herättävät tunteita ja saavat ihmiset toimimaan. Laadukkaat yrityskuvat voivat nostaa yrityksesi erottumaan kilpailijoista ja rakentaa vahvempaa yhteyttä asiakkaisiin. Kun sinulla on laadukkaita valokuvia runsaasti kuvapankissasi, et joudu kierrättämään jatkuvasti vanhoja kuvia. Myös kirjallinen sisällöntuotanto soljuu sujuvammin, kun kuvia on riittävästi tarjolla.

Puolen päivän valokuvaussessio – paljon enemmän kuin vain kuvia 

Monet yritykset eivät ehkä ymmärrä, kuinka paljon arvoa he voivat saada lyhyestä valokuvaussessiosta. Puolen päivän aikana voimme kuvata:

  • Työntekijöiden muotokuvat
  • Tuotekuvia
  • Työpaikan elämää ja arkea
  • Tapahtumia ja kokouksia

Nämä kuvat voidaan sitten käyttää monissa eri markkinoinnin yhteyksissä – verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, mainoksissa, esitteissä ja paljon muuta.

Yrityskuvaus ja sen hinta

Tarjoan puolen päivän eli 4 tunnin kuvaussettiä Etelä-Suomessa (maks. 150 km säteellä Lahdesta) hintaan 650 euroa. Tämä hinta sisältää matkakulut paikan päälle sekä niin paljon valokuvia kun ehdimme kuvata. Lisäksi valokuvien editointi sisältyy hintaan. Koko päivän valokuvauksen hinta on 990€ alv 0.

Katso ottamiani kuvia Instagram-tililtäni.Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan lisää!