Asuntokuvaus - mökin tai asunnon kuvaus laadukkaasti

22.04.2023

Asunnon myynti tai mökin vuokraus on prosessi, jossa asiakkaan mielenkiinto herätetään verkossa. Hyvin laadittu kohteen myyntiteksti sekä laadukkaat valokuvat vauhdittavat asiakkaan kiinnostuksen kasvattamista. 

Valokuvauksessa tärkeintä on saada realistiset valokuvat kohteesta, jolloin asiakas saa kuvista lähes saman vaikutelman kuin paikan päällä. Yleisin haaste on usein se, että perusvalokuvat eivät kerro koko totuutta. Niin asunnot kuin mökit saattavat sisältää paljon yksityiskohtia, jolloin riittävän laajan objektiviin käyttö on tärkeää. Tällöin esimerkiksi suuri huonekorkeus tai muuten avarat tilat saadaan sisällytettyä valokuviin. Mikäli pakettiin yhdistetään myös asunnon tai mökin videokuvaus, saadaan asiakkaalle tarjottua materiaalia, joka varmasti herättää mielenkiinnon.


Tarjoan laadukasta kokonaispakettia erityisesti Lahden seudulla. Valokuvaus Lahdessa onnistuu lyhyellä varoitusajalla. Alla selkeä hinnoitteluni:

Asunnon valokuvaus tai mökin valokuvaus 399€ (sisältää n. 20 kuvaa editoituna)

Asunnon videokuvaus tai mökin videokuvaus 399€ (sisältää n. 5 erillistä videota kohteen eri tiloista, voidaan myös editoida yhdeksi pitkäksi videoksi)

Asunnon tai mökin valokuvaus ja videokuvaus kerralla 599€ (yllä olevilla määrillä)

Nämä hinnat Lahden seudulla sisältävät kuvaajan käynnin kohteessa, valokuvauksen/videokuvauksen, editoinnit ja kuvien lähettämisen tilaajalle erillisillä linkillä)

Hinnat alv 0. Laskutan työni oman yritykseni kautta.