Lyhytvideo on tehokas yritysvideo

04.08.2023

Yritysvideo on tehokas markkinoinnin keino. Lyhytvideot toimivat sosiaalisessa mediassa. Video on ylipäänsä keino naulita asiakas hetkeksi ruutunsa ääreen. 

Videoissa on kuitenkin tärkeä olla tehokas ja huomiota herättävä. Tämä pätee erityisesti sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Ihmiset rullaavat kännyköillään sellaista vauhtia, että videoidenkin on houkuteltava ihminen katsomaan kyseistä pätkää pidempään kuin 2 sekuntia.

Lyhytvideot toimivat monissa tarkoituksissa

Lyhytvideo on investointi, jolla tavoitetaan ihmisiä laajasti eri kanavissa. Pystyvideot toimivat kaikissa sosiaalisen median kanavissa, kuten TikTokissa, Linkedinissä tai Instagramissa. Youtuben Shorts-videot kasvattavat myös koko ajan suosiotaan. Luonnollisesti yhdestä videosta voidaan tehdä alunperin vaakamallinen video, josta leikataan pystyvideo somekäyttöön.

Joka tapauksessa lyhytvideo on tehokas keino kertoa tietystä asiasta lyhyessä ajassa paljon. Se onkin videon vahvuus. Monet eivät jaksa lukea pitkiä tekstejä, mutta videon katselu toimii lähes joka tilanteessa.

Tekstitetty lyhytvideo tehostaa markkinointia

Lyhytvideoita kulutetaan paljon, mutta monet katsovat kyseisiä videoita tilanteissa, joissa äänet joudutaan pitämään pois päältä. Niinpä onkin tärkeää, että mainosvideot ovat tekstitettyjä. Silloin viesti ei jää keltään näkemättä. Lyhytvideo ilman tekstityksiä on myös helposti sellainen, jonka kuluttaja hyppää yli, koska ei saa videon viestistä kiinni ilman tekstityksiä.

Tekstin lisäksi lyhytvideo kannattaa aina rikastaa voiceoverilla eli puheella, jossa kerrotaan siitä, mitä videolla tapahtuu. Taustamusiikki myös elävöittää videota.

Lyhytvideo nopeasti yrityksesi markkinoinnin tehostamiseksi

Teen monipuolista sisällöntuotantoa eri alojen yrityksille. Hoidan valokuvaukset ja videokuvaukset nopeasti ja laadukkaasti. Mikäli kaipaa kirjallista sisällöntuotantoa tai copywriting -palvelua, lue lisää www.markkinointitekstit.fi

Videot saat kauttani hintaan alkaen 250€/kpl alv 0. Tämä hinta on ylläolevan kaltaiselle videolle. Mikäli sinulla on jatkuva tarve videotuotannolle esimerkiksi säännöllisen sosiaalisen median sisällöntuotantoon, voimme neuvotella edullisen kiinteän kuukausihinnan, jolloin kustannus on yrityksellesi aina etukäteen tiedossa.


Vaikka lyhytvideo on tehokas yritysvideo, kannattaa aina kuitenkin muistaa kokonaisvaltainen sisällöntuotanto markkinoinnissa. Älä myöskään unohda hakukoneoptimointia. Orgaaninen kasvu on mahdollista ammattimaisen hakukoneoptimoidun sisällöntuotannon kautta ja näissä kaikissa asioissa voin olla avuksi. Lue lisää orgaanisen kasvu kuukausipaketistani.

Jos olet aikeissa panostaa yrityksesi markkinointiin ja sisällöntuotantoon, älä epäröi ottaa yhteyttä. Autan mielelläni yritystäsi kohti kasvua ja tuon mukanani yli 15 vuoden kaupallisen kokemukseni yrityksesi tueksi.