Tuotekuvaus luonnossa

04.08.2022

Onko sinulla tuote, mutta kuvat puuttuvat? Tai kenties sinulta löytyy ne perinteiset valkoista taustaa vasten napatut tuotekuvat?

Mielestäni parhaan studion tarjoaa Suomen luonto, oli kuvattava tuote mikä tahansa. Tästä syystä kuvaankin eniten iltaisin, jolloin kuviin saadaan auringonlaskun aikaan paras tunnelma. Mikäli tuotteesi liittyy millään tavalla Suomeen tai luontoon, voidaan luonnossa otetuilla tuotekuvilla kertoa tuotteesi tai brändisi tarinaa ihan uudella tavalla. Järvenrannalla tai metsässä otetut kuvat toimivat mainostarkoituksessa todennäköisesti perinteisiä tuotekuvia tehokkaammin. Mikäli haluat vielä mainostaa brändiäsi ulkomaille, Suomen luonnossa otetut tuotekuvat ovat täydellinen ratkaisu.

Tarjoan tuotekuvaukset (valokuvat ja videot) tyytyväisyystakuulla ja erittäin ripeällä palvelulla. Saat valmiit kuvat 24h kuluessa, kenties nopeamminkin. Ripeydestä olkoon esimerkkinä tämän alla olevat kuvat, jotka syntyivät impulsiivisena prosessina noin parissa tunnissa valmiiksi editoituna. Kaivoin satunnaisia tuotteita kaapeistamme ja hipsin takapihallemme kuvaamaan. Luonnollisesti kävin myös välissä saunassa, koska on tiistai.

Ota yhteyttä ja aloitetaan sinunkin brändisi tarinan kerronta uudella tavalla upeilla uusilla tuotekuvilla!